msn adresini doğru yazdığına eminmisin ekledim ama açılmıyo.neyse bu vesileyle tüm herkes te msn adresini öğrendi yatay geçiş meselesi hakkında herkese bilgi verirsin artık
msn adresini doğru yazdığına eminmisin ekledim ama açılmıyo.neyse bu vesileyle tüm herkes te msn adresini öğrendi yatay geçiş meselesi hakkında herkese bilgi verirsin artık
ben sıyaset bılımı ve kamu yonetımı 1.sınıf ogrencısıyım.ankara veya olursa gazı ye geciş ıstıyorum fakat nekadar ısabetlı olur bılmıyorum.endıselerım var,,yardım edersenız sevınırım.
ben kıbrısta okuyorum turkiyede devlet unilerden birine gecmek istiyorum ankara istanbul izmir edirne istiyorum buralara sizce gecebilirmiyim ortalamam 3.80 bu donemde 4.00 gelicek gibi... ama bi sorun var benim bölümüm yani avrupa birliği ilişkileri sadece özel unilerde var..ama ben ozel uniye gecersem bursum düşecek ve para veremem..peki devlete gecersem yakın bir bölüme yerleşebilirmiyim? ösym bi problem cıkarırmı?uyusmayan dersleri almak kaydıyla bi problem olmaz diolar ama siz ne dusunuyosun?? bilgisi olan varsa bana ulasabilir mi? turkishrap@hotmail.com