YATAY GEÇİŞ İLE İLGİLİ SORULAR BURAYA!!!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 13
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Re: YATAY GEÇİŞ İLE İLGİLİ SORULAR BURAYA!!! 2007-06-23 (14:44)
Sercii Holding (stockholder)
"çağlarsaat" demiş ki:
Arkadaşlar yatay geçiş ile ilgili soru ve sorunlarınız varsa iletebilirsiniz..Söylentiler ve kulaktan dolma bilgilerle yatay geçişe kalkışmayın.herkese iyi günler..

merhaba dostum o zaman sana bir soru ben çukurovada işletme%30 ing.okuyorum ve gno 3.25 ayrıca hazırlıkda okudum sence istanbul ve ankarada ki üniversiteler beni kabul eder mi yani adanadan kurtulabilir miyim bu sene?
Re: sorun var:D 2007-06-23 (14:49)
"zelihad" demiş ki:
ben sıyaset bılımı ve kamu yonetımı 1.sınıf ogrencısıyım.ankara veya olursa gazı ye geciş ıstıyorum fakat nekadar ısabetlı olur bılmıyorum.endıselerım var,,yardım edersenız sevınırım.

merheba arkadaşım ben sana şöyle yardımcı olablirim bildiğim tek birşey varsa o da ankara üniversitesi daha kaliteli ama sen yine de uzmanlardan yardım al bak gir ankara veye gazi öğrenci işleri websayfasına ordan al telefon numaralarını bi ara istersen ben bu günlerde yatay geçiş çok arıyorumda oraları Çok mutlu eğer biraz da olsun yardımcı olduysam ne mutlu bana.....
selçuk yatay geçiş 2007-06-27 (20:17)
Naz Ak (NazlihaN)
Naz Ak (NazlihaN)
selçuk üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı bölümü kaç puanla aldı geçen dönem bilen var mı ya.. bide 2007-2008 yatay geçiş başvuruu tarihleri tahminen ne zamandır sitede duyuru yok henüz..
2007-07-07 (18:22)
Niceeqirll (niceeqirll)
Niceeqirll (niceeqirll)
arkadaşlar üni arası bölümler arası geçiş şartları nedir bilen var mı?hangi bölümden hangi bölümlere oluo?hiçbiyerde yazmıo bu..
mesela iktisattan uluslar arasına yada felsefeden psıkolojıye gecılebılırımı?bılgısı olan varsa cvp versın lutfen Şok olmuş
2007-07-11 (15:28)
Angeloo (angelooo)
Angeloo (angelooo)
"niceeqirll" demiş ki:
arkadaşlar üni arası bölümler arası geçiş şartları nedir bilen var mı?hangi bölümden hangi bölümlere oluo?hiçbiyerde yazmıo bu..
mesela iktisattan uluslar arasına yada felsefeden psıkolojıye gecılebılırımı?bılgısı olan varsa cvp versın lutfen Şok olmuş

slm bn yeni uyeyim bunu araştırmstm az da olsa bişilr bılıorum yani Gülümsüyor her uni nin yonetmeligine gore degisio bazı uniler bunu tamamen kaldırmıs yerine 2.ana dal ve yan dalı getirmiş... bolumler arası geçiş yapmaya izin veren okullardada tabiki öncelkle not ortalaması onemli ve fakulte içindeki bolumler arasnda yapabılıorsun bi fakulteden başka bi fakultedeki bolume gecemıorsun die bılıorum...
dediim gbi her okulun bunun ıcın deişik sartları olablr eger bole bisy dusunuorsan once okuduun uni nin yonetmeliini oku yada ogrenci işlerne bole biseyin olup olmadıını sor Göz kırpıyor
Re: sorun var:D 2007-07-11 (15:35)
Çağlar Saat (çağlarsaat)
Çağlar Saat (çağlarsaat)
"zelihad" demiş ki:
ben sıyaset bılımı ve kamu yonetımı 1.sınıf ogrencısıyım.ankara veya olursa gazı ye geciş ıstıyorum fakat nekadar ısabetlı olur bılmıyorum.endıselerım var,,yardım edersenız sevınırım.

gazi üniversitesinde 2 yıllık bir deneyimim var..isabetten kastının ne olduğunu tam bilmiyorum...ancak gazi mi ankara mı dersen tabiki ankara derim..iyi günler..
Re: selçuk yatay geçiş 2007-07-11 (15:37)
Çağlar Saat (çağlarsaat)
Çağlar Saat (çağlarsaat)
"NazlihaN" demiş ki:
selçuk üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı bölümü kaç puanla aldı geçen dönem bilen var mı ya.. bide 2007-2008 yatay geçiş başvuruu tarihleri tahminen ne zamandır sitede duyuru yok henüz..

www.osym.gov.tr sitesinden öğrenebilirsin..herşeyi de devletten beklemeyin biraz araştırmacı olun...

selçuk üniversitesinin yatay geçiş tarihlerini soruyorsan henüz açıklanmadı..tetikte bekle eli kulağındadır Göz kırpıyor
yatay geçiş 2007-07-11 (16:16)
Ocean (ocean84)
Ocean (ocean84)
kıbrıstan yatay geçiş yapmak istiyorum.kafamı kurcalayan bir husus var.şöyle ki: kıbrısta 1 yıl hazırlık aldım.yatay geçiş için müracaat ettiğim üniversitede hazırlık muafiyet sınavına girmem gerekicek mi?eğer girmeme gerek yoksa hazırlık almayanlara göre bir avantaj mı?tşk
Re: yatay geçiş 2007-07-11 (16:23)
Çağlar Saat (çağlarsaat)
Çağlar Saat (çağlarsaat)
"ocean84" demiş ki:
kıbrıstan yatay geçiş yapmak istiyorum.kafamı kurcalayan bir husus var.şöyle ki: kıbrısta 1 yıl hazırlık aldım.yatay geçiş için müracaat ettiğim üniversitede hazırlık muafiyet sınavına girmem gerekicek mi?eğer girmeme gerek yoksa hazırlık almayanlara göre bir avantaj mı?tşk

hazırlık muafiyet sınavına girmen gerekmiyor.sadece hazırlık sınıfında başarılı olduğuna dair belgeyi ibraz etmen yeterli..genel de bir avantaj sağlamıyor..çünkü yatay geçiş için müraacat edenler genelde muafiyet sınavını geçiyorlar..
Re: yatay geçiş 2007-07-11 (16:29)
"ocean84" demiş ki:

merhaba ben sana yardımcı olayım hemencecik aynı sorun bende de var ben de bu sene yatay geçiş yapcam inşallah ama maalesef hazırlık muafiyet sınavı şart koşuluyor fakat üniversitesine göre değişir.Mesala ege üniversitesi hazırlık okuyanların okuduklarına dair bir belge getirmelerini istiyor.fakat benim tahminim kesin farklı tutuluruz okumayanlardan nerde devlet nerde adalet arkadaş... Çok mutlu ya da bi sene daha mı hazırlık olur orası artık şansımıza Şok olmuş Çok mutlu
Sayfa / 13
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa