YATAY GEÇİŞ İLE İLGİLİ SORULAR BURAYA!!!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 13
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2007-07-11 (16:29)
Yusuf Aydın (yfba81)
Yusuf Aydın (yfba81)
ya ben aslnda çift anadal ile ilgili bi soru soracaktım marmara unı de fakulteler arası çift anadal varmı yada boğaziçi veya yıldız teknıkte bılen varsa benı nılgılendırsın çok sevinirim isteyen masil atsın mtk3@mynet.com çok sevinirim yardımcı olursanız
o kadar da kolay değildir yaww:) 2007-07-11 (16:30)
Ocean (ocean84)
Ocean (ocean84)
ünivlerin sayfalarından takip ettiğim kadarıyla hazırlık almayanlardan toefl belgesi yada atlama sınavında başarılı olmaları isteniyor.burdan sınavın pek de kolay olmayacağı anlaşılıyor sanki...biraz polyannacılıkda oynuyo olabilirim :)ama şaka bi yana kolay olmaz gibi geliyo bana..hele birde kalburüstü ünivler için...
Re: yatay geçiş 2007-07-11 (16:40)
Ocean (ocean84)
Ocean (ocean84)
"stockholder" demiş ki:
"ocean84" demiş ki:
kıbrıstan yatay geçiş yapmak istiyorum.kafamı kurcalayan bir husus var.şöyle ki: kıbrısta 1 yıl hazırlık aldım.yatay geçiş için müracaat ettiğim üniversitede hazırlık muafiyet sınavına girmem gerekicek mi?eğer girmeme gerek yoksa hazırlık almayanlara göre bir avantaj mı?tşk

merhaba ben sana yardımcı olayım hemencecik aynı sorun bende de var ben de bu sene yatay geçiş yapcam inşallah ama maalesef hazırlık muafiyet sınavı şart koşuluyor fakat üniversitesine göre değişir.Mesala ege üniversitesi hazırlık okuyanların okuduklarına dair bir belge getirmelerini istiyor.fakat benim tahminim kesin farklı tutuluruz okumayanlardan nerde devlet nerde adalet arkadaş... Çok mutlu ya da bi sene daha mı hazırlık olur orası artık şansımıza Şok olmuş Çok mutlu

bu arada sen hangi bölümdesin?nereye geçmek istiyorsun?ortalama nasıl?ümitlimisin...bu böyle devam eder..
2007-07-11 (16:51)
Sercii Holding (stockholder)
"niceeqirll" demiş ki:
arkadaşlar üni arası bölümler arası geçiş şartları nedir bilen var mı?hangi bölümden hangi bölümlere oluo?hiçbiyerde yazmıo bu..
mesela iktisattan uluslar arasına yada felsefeden psıkolojıye gecılebılırımı?bılgısı olan varsa cvp versın lutfen Şok olmuş

sevgili nicegirl öncelikle bölümler arası yatay geçiş var bu konu da en net bilgi için şiddetle bulunduğun veya gitmek istediğin üniversitenin öğrenci işlerine sormandır...bu arada bu konuda en kesin bilgi normal geçişlerden daha fazla ortalama istiyorlar bu da üniversitesine göre değişiyor tabiki mesala en az 3.00 Şok olmuş gibi sen yine de ara bakalım..... sana kolay gelsin Çok mutlu
Re: o kadar da kolay değildir yaww:) 2007-07-11 (16:58)
"ocean84" demiş ki:
ünivlerin sayfalarından takip ettiğim kadarıyla hazırlık almayanlardan toefl belgesi yada atlama sınavında başarılı olmaları isteniyor.burdan sınavın pek de kolay olmayacağı anlaşılıyor sanki...biraz polyannacılıkda oynuyo olabilirim :)ama şaka bi yana kolay olmaz gibi geliyo bana..hele birde kalburüstü ünivler için...

bende çukurovada dil ağırlıklı işletme okuyom ne kadar ağırsa artık(%30ing)aslında pek de ümitli sayılmam hatta hiç ya zaten ben altı veya yedi üniversiteye başvuracağım için içim rahat biri gelebilir...sen ümitli misin gerçi hacettepe bizim bölümlere bu yıl sadece bi kişi alıyor senin bölüm ne nerde okuyosun ortalama ne böyle devam eder ya cidden Şok olmuş Çok mutlu
2007-07-11 (17:30)
Ocean (ocean84)
Ocean (ocean84)
kıbrısta radyo tv sinemadayım.bu yıl güzel bi yere kapak atmak istiyorum.ama bildiğin üzre bu yatay geçiş süreci çok çetrefilli,insan sürekli muallak içinde.bi seviniyosun,bi strese giriyosun.bu herhalde sonuçlar belli olana dek sürecek.hani şöyle geçen yılın örneğin kıbrıstan yatay geçen birinin ortalamasını bilsem rahatlıcam.velhasıl zor dostum zor.. Gülüyor
2007-07-11 (18:25)
"ocean84" demiş ki:
kıbrısta radyo tv sinemadayım.bu yıl güzel bi yere kapak atmak istiyorum.ama bildiğin üzre bu yatay geçiş süreci çok çetrefilli,insan sürekli muallak içinde.bi seviniyosun,bi strese giriyosun.bu herhalde sonuçlar belli olana dek sürecek.hani şöyle geçen yılın örneğin kıbrıstan yatay geçen birinin ortalamasını bilsem rahatlıcam.velhasıl zor dostum zor.. Gülüyor

dostum haklısın hakkaten zor ama burda biraz da şans olmalı kimya mühendisliğinde okuyupda 2.40 ile odtüye geçen var be yuh artık girmesinin tek sebebi var ondan başka başvuran yok ve kontenjen boşluğu vardı Şok olmuş Çok mutlu ya şaşırdın değil mi ama sen de benim gibi şu anda bizde öyle şans nerde be kardeş diyosundur eminim belki de olur dostum yani diyeceğim stres yapma....hayırlısı ne ise o olsun de.....
2007-07-13 (16:58)
Çağlar Saat (çağlarsaat)
Çağlar Saat (çağlarsaat)
"mtk3" demiş ki:
ya ben aslnda çift anadal ile ilgili bi soru soracaktım marmara unı de fakulteler arası çift anadal varmı yada boğaziçi veya yıldız teknıkte bılen varsa benı nılgılendırsın çok sevinirim isteyen masil atsın mtk3@mynet.com çok sevinirim yardımcı olursanız

MARMARADA ÇİFT ANADAL İMKANI YOK. ANCAK BOĞAZİÇİ VE YILDIZ TEKNİKTE VAR..BU ÇİFTANADAL YANDAL OLANAĞINI TÜRKİYEDEKİ ÜNİVERSİTELERDE EN İYİ UYGULAYAN DA ANADOLU VE ANKARA ÜNİVERSİTLERİDİR.BİLGİN OLSUN.Göz kırpıyor
Re: o kadar da kolay değildir yaww:) 2007-07-23 (21:38)
Çağlar Saat (çağlarsaat)
Çağlar Saat (çağlarsaat)
"ocean84" demiş ki:

O KADAR KAFANA TAKMA ÇOK AZ BİR GRAMER BİLGİN VARSA ÇOK RAHAT 70 ALIRSIN..
slm 2007-08-21 (22:46)
İmrenn Küçük (-imren--)
İmrenn Küçük (-imren--)
çağlar bende selçuk ing öğr okuyorum.2 sınıfım.istanbul ünv yatay geçiş yapmak istiyorum agnom 3.16.kaç ortalama ile almışlar önceki senelerde bi bilgin varmı?geçme ihtimalim ne bilmek istiyorum.şimdiden saol
Sayfa / 13
Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 … Sonraki SayfaSon Sayfa