hayırlısı olsun..
düzce tefin eğitimi bence iyi
belki zorlayabilirler biraz ama üst sınıfların dediklerine fazla kulak asma sen çalışmana bak
gerçekten çok süper bir tartışma olmuş. önce konuyu açan arkadaş tehditvari bir şekilde istemiyorsanız buraya gelmeyin. gelip beğenmezseniz oh olsun sana diyor. sonra diğeri beğenemezseniz s... gidin diyor. ve üstüne bir tanesi beğenmezseniz geldiğiniz dağa dönün diyor.
daha bu dandik forumda bile bu kadar kendinizi üstten görürken öğrencilerin üstelik zor şartlar altında orada okumak zorunda kalan öğrencilerin orada nasıl düzgünce ve rahatça yaşamasını bekliyorsunuz. gerçekten süpersiniz. isterseniz ösym ye başvurun bir de. düzceye önce tur düzenlensin. sonra gelmek istemeyenler gelmesin diye. düzce halkı öğrenciye alışana kadar daha çokkkk zaman geçmeli.
olayın asıl boyutuysa diğer üniversitelerde de benzer durumlar olmasına rağmen hiç kimse bu kadar sert tepki vermemişken sizin bu tavrınız. benim memleketimdeki üniversite hakkında da olumsuz eleştiri yapıyorlar ama gidip beğenmiyorsan s.... git demiyorum. olayı anlamaya çalışıyorum. haklıysa haklısın diyorum.
sonuçta düzce üniversitesi daha yeni kuruldu. ben kayda geldiğim de yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam. abant izzet yazmıştım ve düzce teknik eğitim fakültesi gelmişti. eyvallah dedim. bir geldim 3 tane bina. zaten biri yemekhaneymiş. aynı sene üniversite yaptılar.
ister kabul edin ister etmeyin insanlar üniversite konusunda beklenti içinde oluyor ve düzce ne şehir olarak ne de üniversite olarak o seviye de değil. ve siz böyle davrandıkça da şehir olarak aynı kalmaya devam edecektir. üniversite gayet güzel büyümeye başladı zira.