ankara üniversitesi hukuk fakültesi ne zaman eğitime başlıyor?
eylülün ortasında mı yoksa bayramdan sonra mı?
yardımcı olursanız sevinirim
rayel
İsviçre, Schaffhausen
Pädagogische Hochschule Schaffhausen (PHSH)
15 eylülde okul başlıyor ama herkes bayramdan sonra gelir. dersler erkenden başlamaz sanmıyorum
rayel
İsviçre, Schaffhausen
Pädagogische Hochschule Schaffhausen (PHSH)
arkadaşlar moderatörlükten ve üyelikten istifamı vermiş bulunmaktayım. bundan sonra sorularınızı cevaplayamayacağım. umarım hepiniz en iyi yerlere gelirsiniz. tekrar hepinizin bölümleri hayırlı olsun. kampüste karşılaşmak dileğimle...
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-08-23 01:01:45
rayel demiş ki:
arkadaşlar moderatörlükten ve üyelikten istifamı vermiş bulunmaktayım. bundan sonra sorularınızı cevaplayamayacağım. umarım hepiniz en iyi yerlere gelirsiniz. tekrar hepinizin bölümleri hayırlı olsun. kampüste karşılaşmak dileğimle...
benim sorularıma cevap verdiysen sorun yoktur
güle güle sağolasın yardımların için
Arkadaslar bende bu sene jeoloji muh e yerlestim.Turkiye'nin en koklu unilernden birinde olmaktan dolayı cok mutluyum ama su hazırlık okulunun golbasına alınması canımı sıktı acıkcası biraz...Ne guzel tandoganda okumak varken nerden cıktı bu golbası sımdı?
Peki muafiyet sınavıda mı golbasında yapılacak? Diger bir sorumda bu muafiyet sınavı kur belirlemek ıcın degıl demi? Ben okul acılınca kur belirlemek icin ayrıca bir sınav yapılacak biliyorum:)
siskoma
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
muafiyet sınavını atlayamasak bile sorumlu olarak geçebileceğimizi duydum tabi 4 sene içinde vermemiz gerekiyomuş bu konu hakkında bilgisi olan lütfen cvp yazsın