YAZI AYNEN ŞUDUR;
MILLi SAVUNMA BAKANLIGI
ASKERLIK SUBESI BASKANLIGI .
İSTANBUL
Sayın .......
1. Askerlık cagınıza girmenize ragmen son yoklamanızı yaptırmamanız nedenıyle yoklama kacagı durumuna dusmus bulunmaktasınız.
2. Askeri ceza kanununun 63uncu maddesi geregınce son yoklamasını uc ay ıcerısınde yaptırmayanlar agır hapıscezası ıle cezalandırılmaktadır. Bu ceza ,para cezasına da cevrılmemektedir. Bu şekilde mahkum edilenler seçme ve seçilme haklarını kaybetmekte ve kamu hızmetlerınden de yasaklanmaktadırlar.
3. Bilgi eksikliği nedeniyle ,ileride üzücü ve olumsuz durumlarla karşılaşmamanız için ögrenci ,hapıs veya hastanede bulunuyor iseniz ,yurt dısında işci isveren statusunde calısıyorsanız ,durumunuzu belgeleyen evraklarınızı askerlık subesıne gondermenız ,aksi halde son yoklamanızı yaptırmak uzere en kısa zamanda ıkametınıze en yakın askerlık subesıne asagıdakı belırtılen belgelerle bırlıkte basvurmanız gerekmektedir.
Rica ederim.
Personel yuzbası askerlık sube bskanı
ımza
arkadaslar böle bı yazı geldı bana ben aof okuyorumVE OKULUM BITMEDEN ASKERE GITMEK ISTEMIYORUM (aofte ıkı sene ust uste kaldım )...BÖLE BI YAZI KARSISINDA NASI BI STRATEJI IZLEMEM GEREKIYOR LUTFEN BILGISI OLANLAR BENLE PAYLASABILIRLERMI?NORMALDE 29 YASINAKADAR UNV ORENCISI HAKKIMIZYOKMUDUR DIREK ASKERIYE BOLE BI DURUM KARSISINDABIZI ALCAKMI ....BU SAAATTEN SONRA ALCAK OLDUGUM ORENCI BELGESI SUBE TARAFINDAN TECILIME SOZKONU EDERMI? SIZCE ASKERE GITMEMEK ICIN NASI BI STRATEYI IZLENMELI?OKUYUP DA GITMEK ISTIORUM BU ARADA BIR DE AMERIKAN UNV OKUYORUM FAKAT yök tanımıo onu e halıyle askerıyede tanımıo

(uzaktan egıtım o da)
yardımlarınız beklıyorumm,,,,
TESEKKUR EDERIM SAYGILARIMLA....