bucakmı daha iyi ya bucağın burdurdan daha büyük ve gelişmiş olduğu söylenir bucaklılar tarafından...

bende bu sene mezun oldum burdurdan...ilk başladığımda yapacak bir şey yoktu ama bitirirken zamanımız yetmiyordu gecelere taşıyorduk.. bunu sağlayanda burdur değil kuracağınız güzel arkadaşlıklar...halkıyla muhattap olmayın denilmiş..mümkünse muhattap olun yoksa işiniz zor...4 senede burdurun altını üstüne getirdik tabi her konuda bilgi alabilirsiniz orda eş dost akrabada var yardımcı olabiliriz hiçbirşeyi probnlem etmeyin...ayriyeten ben kendim ıspartalıyım o açıdan ben burdurda okudum ama burdurda kalmadım ıspartaya gidip geldim ama bence hataydı arkadaşlarımla daha fazla zaman geçirme güzelliğinden mahrum oldum bunuda geç anladım.. burdurda sıkıldığınız zaman ıspartaya beklerim çok yakın saten... memleketim bir başka benim yaa..
neyse tüm arkadaşlara eğitim hayatı boyunca başarılar..Allah yardımcınız olsun ..
bu arada ben sınıf öğrt. mezunuyum hocalar ve notlar konusunda yardım edebilirizz.. yardım taleplerinizi bekliyorum