bucuruk demiş ki:
slm ben yenı kasandım (muhasebe) ama kayıt sartlarını bılmıyorum yardım edersen sewınırım
2008-2009 ÖGRETIM YILI ÜNIVERSITEMIZE
KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR IÇIN
KAYIT BILGILERI
KAYIT IÇIN GEREKLI BELGELER
1- Adayın mezun olduğu okuldan aldığı diplomanın asli ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi
2- Aday 0,8 katsayısından veya ek puandan yararlanarak ya da sınavsız geçişle yerleştirilmiş ancak alanı diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirlenmemişse. Hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir resmi belge (METEM programlarından mezun olanların diplomalarında okul adı olarak, diplomayı düzenleyen merkezin adı yazılacaktır.)
3- Nüfus cüzdanının onaylı örneği,
4- İkametgâhı ile ilgili beyanı,
5- 1986 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak Askerlik Durum Belgesi,
6- Son 6 ay içinde, önden, başı açık, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş12 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf ,
7- Öğrenci katkı payı/öğrenim ücretlerinin yatırıldığını gösteren banka dekontu, (Öğrenci katkı payı/öğrenim ücretlerini bulunduğunuz yerdeki herhangi bir İş Bankası şubesine ya da Burdur İlindeki İş Bankası şubelerine TC Kimlik Numaranızı vermek suretiyle aşağıdaki hesap numaralarına yatırabilirsiniz.) Havale yapılmaması, normal harç olarak yatırılması gerekmektedir.
I. Öğretim Öğrencileri için : İş Bankası Burdur Şubesi 3100 – 106 54 21
II. Öğretim Öğrencileri için : İş Bankası Burdur Şubesi 3100 – 106 54 35
Harçlarla ilgili problemleriniz için 0.248.212 27 65 (Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı).
ÖNEMLI NOT: internet adresinde yer alan “YENI ÖGRENCI KAYIT FORMU”nu doldurarak çıktısını kayıt gününde getiriniz. Yeni Öğrenci Kayıt Formuna TC Kimlik Numaranızı girerek ulaşabilirsiniz.
http://2008.mehmetakif.edu.tr web adresinden girilecektir. web sitesi 26.08.2008 tarihinden itibaren devreye girecektir.