uludağ hazırlık atlama sınav bilgisi
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2008-08-27 (20:55)
Zeynep Alpay (zeyneap)
Zeynep Alpay (zeyneap)
pollyana demiş ki:
ya sınavdan korkmak değil ki.... almanca öğretmenliğine yerleştim ve temelim yok almancadan.. hazırlık okumam gerekiyor... doğal olarak da sınavdan kalmam gerekiyor... kalmak için sınava gircem demem bundandı Çok üzgün, ağlıyor

illede sınava girmene gerek yok sınava girmezsen direk hazırlık ama sınava girmenn söle bi avantajı oluo en düsük seviyeden deil de bir üst seviyeden baslarsn belki yani derecelendiriliosun bilgine göre o yüzden sınava girmeniz size avantaj saglar hiçbişe yapamasanız bile sene sonnda bölüme geçmek için önümzdeki gnlerde gireceginz sınavlardan 2. asamaya benzer bi sınava gireceksnz o fikir edinmiş olursnz Gülümsüyor
2008-08-27 (20:59)
Kübra Yok (pollyana)
Kübra Yok (pollyana)
zeyneap demiş ki:
pollyana demiş ki:
ya sınavdan korkmak değil ki.... almanca öğretmenliğine yerleştim ve temelim yok almancadan.. hazırlık okumam gerekiyor... doğal olarak da sınavdan kalmam gerekiyor... kalmak için sınava gircem demem bundandı Çok üzgün, ağlıyor

illede sınava girmene gerek yok sınava girmezsen direk hazırlık ama sınava girmenn söle bi avantajı oluo en düsük seviyeden deil de bir üst seviyeden baslarsn belki yani derecelendiriliosun bilgine göre o yüzden sınava girmeniz size avantaj saglar hiçbişe yapamasanız bile sene sonnda bölüme geçmek için önümzdeki gnlerde gireceginz sınavlardan 2. asamaya benzer bi sınava gireceksnz o fikir edinmiş olursnz Gülümsüyor

hımmm...bunu bilmiordum...peki sınıflar bölümlere göre mi ayrılıyor? yoksa konyadaki gibi karışık branşlar seviyeye göre aynı sınıfta oluo mu??
ne çok şey sordum ben ya.... Gülüyor
2008-08-27 (22:48)
Zeynep Alpay (zeyneap)
Zeynep Alpay (zeyneap)
pollyana demiş ki:
zeyneap demiş ki:
pollyana demiş ki:

hımmm...bunu bilmiordum...peki sınıflar bölümlere göre mi ayrılıyor? yoksa konyadaki gibi karışık branşlar seviyeye göre aynı sınıfta oluo mu??
ne çok şey sordum ben ya.... Gülüyor

hyr bölüme göre falan deil karısık her bölmden insan olabilio sınıfında
2008-08-28 (01:46)
Emre Tapan (fenniEleman)
Emre Tapan (fenniEleman)
almanca hazırlıkta benim bildiğim tekçe almanca öğretmenliği var, arkadaşın lisesi almanca eğitim verdiği halde tıpı kazandığı için almancayı kabul etmediler.
Bide tek deviye var galiba. fazla olmuyo almanca, fransızca. Yani sınava girmene pek gerek yok.
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12